Från i år gäller nya rutiner för blivande medlemmar att besöka SLM Stockholm vare sig det är onsdagspuben, fredag eller lördagskvällarna. Senast klockan 18.00 behöver du ha signat in dig som ny medlem via föreningens hemsida.

Fördel att du slipper stå i fylla i blankett-kön i entrén. Smart är att din ansökan om medlemskap ligger kvar i 30 dagar, så om du får förhinder så kan du komma nästa dag eller nästkommande vecka.
Har du redan giltigt medlemskort är det som vanligt bara att komma ner.

Nu på lördag har dock klubben sitt första Öppna hus detta år. Det betyder att alla män i dresscode är välkomna till klubben, inget medlemskap krävs. En pröva på och kolla in-kväll helt enkelt! Gillar du kalaset är det bara att bli medlem på plats så slipper du framtida krångel.

Öppna huset startar 22 och SLM stänger 03. DJ för kvällens fest är Facundo Unia. För dig som tar dina första stapplande steg ner i underjorden är det värt att veta att ”Cash is King”. Inga kort i baren alltså, men i entrén kan du betala medlemskap med kort. Entré är 100 kronor för icke medlemmar, 50 för dig som är det.

Dresscode? Jo men läder såklart, och gummi, uniform, skinhead/punk, grovarbetare, jock’s/underwear, naket och sport, dvs fetisch helt enkelt. Det du själv känner dig het i.

Här söker du om medlemskap – fixa det alltså i förväg då det inte är Öppet Hus.

Osäker? Kontakta andra medlemmar i SLM Stockholms Qruiser-klubb.