I november avslöjade Ricky Martin hos Ellen DeGeneres att han och svenske pojkvännen Jwan Yousef förlovat sig. Sedan dess har paret synts tillsammans i många offentliga sammanhang och verkar väldigt lyckliga.  Nu förklarar latinstjärnan sin kärlek offentligt på Instagram också.
Som en Alla Hjärtans Dag-hyllning till sin käresta så la Ricky upp en bild på ett fång rosor med en kärlekshälsning skriven på svenska, ”jag älskar dig J”.

Bilden har fått över 100 000 likes, och kommenterats av över tusen personer. Flera av dem svenskar, som försöker få Ricky att öppna upp sig mer på det blågula språket. Inget svar än, dock.

Jwan själv la den 14 februari  upp en Insta-bild med honom och Ricky på och undertexten ”toquense unos a otros”, vilket betyder ”berör varandra”. Citatet kommer från Yoko Onos senaste utställning ”Yoko Ono: One Woman Show 1960-1971”. I utställningen uppmanar Ono främlingar att våga röra vid varandra.

Bröllopet då?
Jo, i en intervju med tidningen People avslöjade Ricky Martin att tillställningen skulle bli en mix av Jwans mellanösternursprung och Martins latinpåbrå, en röjig historia. Om det kommer in några svenska influenser är dock inte klart, och datumrör bröllopet är inte offentligjort.