Zara Larsson medverkar på Clean Bandits nya singel Symphony, som ser ut att landa på topp5 i Storbritannien när den officiella hitlistan presenteras på fredag. Låten har fått en väldigt fin (och sorglig) video med ett killpar i centrum, och just nu hyllas den i gaymedia runt om i världen för att en så pass framgångsrik grupp synliggör samkönad kärlek, och dessutom genom att ha färgade skådespelare i rollerna.

Clean Bandits Grace Chatto berättar för Gigwise att gruppen ville göra en tydlig och berättande video:
– Videon berättar en tragisk story om en dirigent som förlorar sin pojkvän i en cykelolycka. Genom musiken hittar dirigenten sedan styrkan att gå vidare genom hjärtesorg och saknad.

Den nya singeln av den brittiska gruppen är uppföljaren till supersuccén Rockabye, som toppade den brittiska listan i nio veckor, och nu gör succé i USA.

Efter framgångsrika samarbeten med MNEK, Ty Dolla Sign och David Guetta fortsätter nu Zara Larsson att slå sig ihop med framgångsrika artister. Och det är numera hon som är superstjärnan alla vill jobba med. Hennes nya platta So Good slog rekord i antal streams av en kvinnlig artist, och ser ut att bli en brottarsuccé för den unga svenskan.