Ni missar väl ute en av de bästa serierna på tv just nu? HBO Nordics dramathriller Big Little Lies med Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Shailene Woodley som mammor i en kalifornisk kuststad är hyllad av både kritiker och tittare, och är vårens must-see-tv.

Gårdagens avsnitt var det sjätte och näst sista, och innehöll en scen som är en enorm snackis på nätet just nu. Utan att spoila för mycket av handlingen så är det en scen mellan Nicole Kidmans karaktär, och Alexander Skarsgård, som spelar hennes man, som fått sociala medier att bubbla efter att avsnittet sändes under söndagen i USA (det finns från och med igår tillgängligt på svenska HBO Nordic).

Skarsgårds karaktär Perry vill ha sex med sin fru och plockar fram sin snabel som visar sig vara modell enorm.
Så nu spekulerar tittare om det var Skarsgårds riktiga familjemedlem som visades i rutan eller om det var en låtsaspenis. Vi misstänker att det är en fejk eftersom skådisar generellt inte visar sina könsorgan i tv. Skarsgård har i och för sig redan gjort det i True Blood  och att döma av den scenen så är väl detta en fejksnorre? I Big Little Lies ser den ju enorm ut.
Å andra sidan vill man ju veta hur snacket gick när den eventuella atrappen utformades. Hur kommer man fram till att göra en fejkpenis enorm?”Den bör ju vara så lik Skarsgårds egna som möjligt”? ”Skarsgårds Perry ser ju ut som en man med stor penis så då gör vi den till en bjässe”? ”Den måste synas tydligt i rutan”?

Här är några av reaktionerna.

Nåja.
Vi avslöjar inte vad som händer i scenen mot Kidman utan uppmanar er istället att kolla in hela serien bums. Den är klart sevärd.

Tydlig bild av det hela.
Den ser onekligen enorm ut.
Alexander Skarsgård & Nicole Kidman i en het scen
Nicole Kidman, Reese Witherspoon & Shailene Woodley