Regina Lund, Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck och Peter Jöback är stjärnorna som ska få komma varandra på djupet över middagsbjudningar på slottet. Programmet spelas in i slutet av sommaren men sänds inte förens till jul.

– Det ska bli en spännande vecka. Det känns som en fin blandning av långa karriärer av olika slag. Jag ser fram emot intressanta samtal och delade minnen, säger Jöback.

SVT är särskilt nöjda med spridningen av stjärnor för årets program och kan skryta med ett åldersspann på 33 år, där Peter Jöback blir minstingen med sina 46 vårar.

– I år har vi fått till en riktigt underhållande cast på slottet. Vi är extra glada över bredden över både genrer och generationer med alltifrån 70-talisten Peter Jöback till 30-talisten Bosse Parnevik, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger.

Teleborgs Slott i Småland kommer att genomgå en stor förvandling inför sin TV-debut. Konferensdelen ska bort och kommer istället få en hemtrevligare atmosfär som passar för långa middagssamtal och kändis-bonding.