OS-medaljören och TV-stjärnan Caitlyn Jenner har hamnat i nytt blåsväder. Bara dagar efter att Donald Trump twittrade ut ett total-förbud för transpersoner att tjänstgöra i armén, fångades Jenner på bild iklädd en Trump-keps.

Jenner som är republikan har varit en stark förespråkare för den sittande presidenten. I en intervju med The Advocate från förra sommaren berättade Jenner om sina höga förväntningar på Trump-organisationen och sa att ”han står bakom kvinnofrågor och backar hbtq-communityt”

Men efter beslutet som diskriminerar trans-soldater ändrade hon sig. I ett långt inlägg på hennes hemsida fördömer hon förbudet.

– Under de senaste två åren har jag fått träffa otroligt inspirerande transpersoner. Vi är starka, vi är vackra och vi kommer att vinna. Presidenten måste fråga sig själv vilken sida han står på.

– Trump, min lojalitet är till dem och vårt land. Inte till dig.

Men bara en vecka efter det kraftfulla inlägget sågs hon köra sin cab i Malibu, Kalifornien, iklädd en ”Make America Great Again”-keps. Bilden har rört upp en hatstorm på internet och nu ber Jenner om ursäkt i en intervju med TMZ. Där förklarar hon keps-valet som ett misstag på väg till golfbanan.

– Jag behövde en keps för att skydda min frisyr och såg inte vad det stod på den.

– Jag är förfärad över misstaget eftersom jag nu avskyr Trump efter transförbudet inom militären. Jag ber om ursäkt till hela trans-communityt. Det var ett misstag och det kommer aldrig upprepas. Jag kommer att göra mig av med kepsen.