Detta är inte din första spelning i Sverige, hur kommer det sig att du kommer tillbaka?
– Ni vet hur saker funkar och jag får känslan av att ni har koll på vad ni gör. Jag älskar att dricka med svenskar och ingen firar heller jul som ni svenskar.

Vilket bolag flyger du hit med, du som är flygproffs?
– Jag kommer med British Airways, BA. Men tyvärr har BA börjat stå för Budget Airline eftersom de försöker konkurera med lågprisbolagen. De skulle hållt sig i sin klass så jag tror deras satsning är ett misstag. Jag flög första klass från Miami till London nyligen och ska jag vara helt ärlig är det inte värt priset om man ser till service och produkter jämfört med till exempel Emirates. Du känner att du vill duscha ombord på BA men tyvärr har de inga duschar där. Nej, från och med nu blir det Lufthansa och Air France.

Du är ju typ född i luften men nu ska du ut på havet under Dancing Queen-kryssningen…
– Åh, jag har gjort över 80 gaykryssningar och aldrig tappat en cocktail eller ramlat överbord så jag tror nog att jag klarar mig.

Vad kan vi förvänta oss under kryssningen?
– Jag vill göra publiken delaktig och kommer att berätta om mina erfarenheter i luften från Miami till Stockholm. Ingen sitter säker. Och jag hoppas får härja runt med ett par nakna lesbiska svenskar. Det vore rätt fab.

Hur är din flaterfarenhet?
– Jag älskar lesbiska! Speciellt de som kan hugga ved i skogen och sedan göra ett bord av träet. Jag har smaskat mus förut och gillat det så inget är off limits denna gång. Flator, se upp!

Hur hinner du med att koppla av?
– Jag älskar att jobba hårt och ibland vet jag inte ens vilket land jag är i. Jag bor i Miami som är en superkul partystad men också en perfekt stad att chilla i. Så att bo i en sådan semesterort är det bästa för en sån som mig. Och ska jag koppla av hemma kollar jag på trash-tv och beställer Uber Eats.

Om man vill ha dig på sin sida ombord, vad ska man göra?
– Cocktails! Jag älskar ljudet av ett cocktailparaply som fälls upp.

Slutligen, vad hoppas du få ut av den här resan?
– Jag hoppas ni alla får njuta av showen och att vi inte krockar med ett isberg!

Här bokar du Dancing Queen-kryssningen