Bennett är mest känd för att ha spelat mot Lindsey Lohan i klassikern Mean Girls från 2004. På internet har det frekvent spekulerats om hans sexuella läggning sedan han outades i ett ogenomtänkt skämt av en domare i den amerikanska upplagan av Let´s Dance 2014.

Om det fortfarande var någon som undrade så bekräftar han det nu själv. På instagram visar han upp både pojkvän och hund i Top Gun-inspirerade Halloween-kostymer.

Because forgot to post on Halloween. i Love you babe. #mygoose @jaymesv

A post shared by Jonathan Bennett (@jonathandbennett) on

Samma dag delade Bennett en till bild på paret där han passar på att hylla pojkvännen.

– Tack Jaymes för att du har hjälpt mig att växa, och för att du visat mig hur en vuxen man ska vara, skriver han.

Bilden på det lyckliga paret har rört många fans och kommentarsfältet är fyllt av lyckönskningar.

Fans tackar för öppenheten

Pojkvännen Jaymes Vaughn har kommenterat beslutet att bekräfta relationen på sin Instagram under en skärmdump på ett meddelande från ett fan. I meddelandet tackas paret för att de delat med sig av sitt privatliv.

– Det här är varför det är så viktigt att leva sin sanning och göra det med stolthet. Man vet aldrig vem man kan inspirera bara genom att vara sig själv. Jag önskar att det hade funnits sociala medier när jag var ung. Det hade varit otroligt att få ta del av ett mer synligt hbtq-community, skriver Vaughn och fortsätter med en personlig hälsning till sitt fan:

– När du själv är redo finns det ett helt community här som kommer älska, acceptera och ge dig styrka. Jag hoppas att din familj kommer göra det samma.