Den exklusiva julshowen SnödrottningenArtipelag i Stockholms skärgård kan få vilken grinch som helst att värmas upp inför den stundande juletiden. Här lyssnar gästerna till hbtq-ikonen Rickard Söderbergs kraftfulla stämma samtidigt som de avnjuter en trerätters middag.

– Snödrottningen har allt som julshower ska ha, stämningsfulla sånger och tomterim. Men ställer man två operasjungande faghags och en ärkebög på scen så twistas det där till några varv. Det kommer bli otroligt pampig julmusik, men också en hel del annat både när det gäller tanke och skratt.

Vad betyder julen för dig?

När julen handlar om medmänsklighet och den blir en möjlighet till eftertanke och skönt häng med sina biologiska eller valda familjer, då betyder julen allt. När den däremot präglas av stress, panikshopping och fylla – då tycker jag vi kunde hoppat över den helt.

Hur kommer du i rätt stämning?

Får jag kanelig grönkål och sirapskletig brunkål serverad till tonerna av Barbra Streisands första julskiva, och därefter lite julhångel med maken så är jag i total stämning. Mer än så behövs inte, och detta trick funkar på mej året runt.

Avslöja något som gästerna kommer få uppleva på Snödrottningen?

De kommer få se mig leva ut min dröm om att vara Julie Andrews i Saltzburgska Lederhosen, höra den största O Helga Natt någonsin samt uppleva Snövit, Askungen och Belle sätta ner foten mot sina män och istället ta saken i egna händer – och möjligen då också lära sig ett och annat om prinsessornas onanivanor. Låter inte det som en klassisk julshow, så vet jag inte vad jag ska säga.

Säkra dina biljetter här!