Klockan har slagit kvart i tre för disco-stjärnorna Alcazar. Idag meddelar det att 2018 blir deras sista år tillsammans.

– Det har varit 20 år av hjärta, smärta, utmaningar, erövringar, Melodifestivaler och allt annat som hör livet till. Idag är vi bättre, starkare och har det roligare än någonsin, skriver de i ett pressmeddelande.

Festen avslutas såklart på topp. Dels släpper de idag den nya singeln In the name of love som också är Europrides officiella låt, men de meddelar också att de ger sig ut på en turné för att få er att dansa en sista gång.

– Budskapet om allas lika värde, regnbågens olika färger, discokulans sprickor och dansgolvet som frizon, är något vi alltid kommer kämpa för – något som Alcazar alltid kommer vara förenat med. Vi har ett glädjens år framför oss, det är Alcazars 20-års jubileum och det finns inga vi hellre vill fira med än alla fantastiska Alcastars där ute. Det är också vår chans att personligen tacka alla fans – gamla som nya.

Den avslutande Sverigeturnén går av stapeln i oktober.

– Vi skall dansa natten lång, som om morgondagen inte fanns – då är vårt mission completed, hälsar Andreas, Tess och Lina.

Lyssna på den nya singeln nedan!