Det är i en intervju med tidningen People Magazine som Jesse berättar hur det gick till när han kom ut för sina föräldrar. Och det blev sannerligen ofrivilligt spontant.

Han gick första året på gymnasiet och hade fått upp ögonen för porrtidningar.

– Jag lade gayporrtidningar inne i lite mer diskreta tidningar. Sen satt jag bunten under min tröja och gick ut från butiken.

En dag skulle han prova sin porr-lycka i ny butik.

– Det visade sig att de hade stöldskydd så det larmade när jag gick ut. En i personalen kom fram och frågade om jag hade tagit något och jag sa nej. Sen frågade han igen och jag visade skamfylld upp tidningarna jag hade under tröjan.

Polis anlände till platsen

Butikspersonalen satte honom i ett rum och tillkallade polis och hans föräldrar. Polisen visade upp stöldgodset och vips så hade han kommit ut.

– Ironiskt nog tror jag att min pappa hade svårt att koppla ihop tidningarna och min läggning. Jag var smart så jag hade smugit in lite heteroporr också, berättar Jesse och fortsätter:

– Han hade svårt att acceptera min läggning, så jag fick komma ut till honom tre gånger. Mina föräldrar ville att mitt liv skulle vara lättsamt och jag tror att de var oroliga att jag gjorde saker och ting svårare för mig själv.

Idag är han lyckligt gift med maken Justin Mika och har en bra relation med sina föräldrar.

Se videon om Jesses porrstöld här!