Netflix skakade liv i den gamla klassikern Queer Eye med ett nytt gäng gaykillar, och det blev en omedelbar succé.

Karamo Brown är programmets ”kultur expert” och hjälper heteromännen med lite extra ”förfining”.

Nu berättar han i ett öppenhjärtigt inlägg om priset av programsuccén och skuldkänslorna av att vara borta från sina två söner.

”Jag har rest mycket den senaste tiden, vilket är fantastiskt. Men som ensamstående pappa är det väldigt tufft att behöva lämna mina söner hela tiden. Alla beslut jag tar är för att ge dem ett ännu bättre liv, men jag får fortfarande skuldkänslor för att jag är borta. Några föräldrar där ute som känner igen smärtan?”

Blev en familj på ett annorlunda sätt

Brown kom ut som gay när han var 16 år och hade sin senaste flickvän när han var 15 år gammal. Hon flyttade iväg från staden med sina föräldrar och de hördes inte av. Hon var då gravid men berättade inte det för Brown efter påtryckningar från sina föräldrar.

Tio år senare kom ett inbetalningskort hem till Brown där det stod att han var skyldig att betala underhåll. Och det var så han fick reda på att han var pappa till då tioåriga Jason.

Han fick ensamvårdnad av sonen och adopterade också Jasons halvbror Chris.

Idag är sönerna 17 och 21 år gamla och Brown säger att han fortfarande håller på att växa in i papparollen.

– Den förälder som säger att föräldraskapet kommer enkelt är inte ärlig mot sig själva. Att vara förälder är svårt, säger han.