Det är en god idé att dra öronen åt sig om du hör någon lalla ” Oh my God, look at that face. You look like my next mistake. Love’s a game, want to play”. Är hen ett tvättäkta Taylor Swift fans så är det inte heller osannolikt att personen är emot gayäktenskap, i alla fall om man ska tro en ny studie utförd av biljettförsäljaren TickPick.

I undersökningen frågade de 1000 vuxna om politik, samhälle och musik. Resultatet visar att var femte person som gillar countrymusik också är emot att homosexuella får gifta sig, rapporterar Pink News.

Men Taylor Swift är inte allra värst med sina 19,7 procent antigay-fans. Det är ännu mer sannolikt att fans till megadivan Celine Dion är emot gayäktenskap, hela 22,3 procent svarade att de inte är för en jämlik äktenskapslag. Högst upp på antigay-fans listan hamnade Garth Brooks-fans.

Båda artisterna har däremot visat sitt stöd för hbtq-frågor. Celine Dion kanske allra mest som är en god och gammal kompis till communityt. Förra året skrev hon ett öppet kärleksbrev till sina gayfans för att önska dem Happy Pride.

”Jag står bredvid er alla och firar Pride. Ni får all min kärlek och jag önskar er fred och lycka idag, imorgon och i all framtid.”