Berätta om hur låten kom till!

– Låten föddes för två år sen när jag kände att jag behövde skriva av mig min barndom. Vi alla växer upp och livet forsätter, ibland lyckas vi hålla kvar vännerna från förr, ibland växer vi ifrån varandra,. Men kvar lämnar vi fragment av minnen och känslor och jag ville även berätta om saker som ingen kanske visste.
Vem har du samarbetat med när det gäler musik/text?
Jag samarbetar med min producent Måns Billner som även producerade beatet till Regnbågarnas Stad. Vårt samarbete är magiskt och så evigt tacksam för allt ja får lära mig som ”up and coming artist”. Att det tagit lite över ett år att släppa nästa singel kan upplevas drygt. Men mitt förra år var väldigt händelserikt, dels så turnerade jag runt på Sveriges olika Pridescener och avslutade stort på Stockholm Pride.
Vem är Irma Rence som sjunger i refrängen?
– Irma och jag kom i kontakt med varann på Facebook när jag annonserade ut att jag letade sångerskor till refrängen. Av alla namn som kom in följde jag min magkänsla och kontaktade enbart henne och resten är, ja lyssna på låten! Magiskt!
 
Hur HBTQ är Skarpnäck?
– Skarpnäck var en rätt hård miljö att växa upp i och även om jag kände mig annorlunda redan då så var det långt senare i livet som jag fick ett ord på mina känslor som var trans. Men Skarpnäck och Sverige överlag har mycket att arbeta på gällande acceptans. Vi kan införskaffa lagar som skyddar men vi kan inte påskynda processen att förändra människors mentalitet.
Vad händer mer i sommar för dig?
– Redan nu på lördag 26 maj kommer jag uppträda under Hökarängs-dagen tillsammans med Irma Rence. Sen blir det Malmö Pride, Tillsammans för orten-festivalen ute i Sätra och Luleå Pride. Sen blir det även en del studio för min nästa singel och fler spelningar i höst.