USA:s president Donald Trump hoppade över att säga något för att markera starten av Pridemånaden, något som föregångaren Barack Obama gjorde varje år.

Men en som inte missade att önska Happy Pride var Taylor Swift. Under en konsert i Chicago under lördagskvällen skickade hon sin ”kärlek” och ”respekt”.

– Det är modigt att visa sig sårbar med sina känslor på alla sätt. Men det är ännu modigare att vara ärlig med hur du känner och med vem det är du älskar. Trots att det modet kan mötas av motstånd från samhället.

– Den här månaden och alla månader skickar jag all min kärlek och respekt till alla ni som är modiga nog att vara öppna och ärliga med era känslor, modiga nog att leva era liv som er själva och så som ni identifierar er.

– Det här är en månad då vi firar hur långt vi har kommit, men vi måste också göra oss uppmärksamma på hur mycket det fortfarande finns kvar att göra.

– Jag skickar också all min kärlek och respekt till alla ni som ännu inte känner er bekväma nog att komma ut, och må du göra det i din egen takt.

– Må vi hamna i en värld där alla kan leva och älska lika. Där ingen behöver vara rädd för att göra sig sårbar och säga hur de känner. För när det kommer till känslor, kärlek och sökandet efter någon att spendera sitt liv med så är det väldigt väldigt ”delicate”.

Se hela talet och lyssna på låten Delicate nedan.