Hallå Kim Högstedt, en av initiativtagarna till festen! Vad är det som händer?
– Det blir en dagsfest deluxe i regnbågens alla färger med en liten övervikt åt det rosa hållet! Allt sker  i Hasselbackens stora trädgård på Djurgården villken vi tycker är en av Stockholms absolut vackraste platser. Förutom grym musik från ett stort extra inhyrt ljudsystem så bjuder lohilo på gratis glass till alla och Haga Optik på gratis solbrillor till alla gäster. Så mycket mer vill vi inte avslöja…

Hur fick ni den här idén?
– Vi har varit på ett par lyckade tillställningar på Hasselbacken, efterfester till artister på Gröna Lund, och blivit kära i själva platsen samt hört att Hasselbacken haft en historia av ”gayfester” på åttiotalet. Och vi älskar fest!

Vem riktar sig festen till?
– Festen är öppen för precis alla, gammal som ung. Då det är en HBTQ-inriktad fest så ska du vara fördomsfri och full med kärlek!

Vad blir det för musik?
– Från början blir det blandad party och hits-musik från jordens alla hörn från dj:arna QX Ronny, Leo B, Gretchen, ToTo och Kimzy för att avslutas de sista två timmarn med skön Ibiza-inspirerad house signerad Madeleine Minfalk!

Pride börjar inte förrän nästa helg men ni peppar igång redan nu?
– Vi är alldeles för peppade inför Europride, därför orkar vi inte vänta så vi gör en fest redan nu. Bra att träna dansmovsen så att de sitter perfekt när Pride drar igång!