EuroPride 2018 Gothenburg Official Opening Party

Onsdag. The Concept, Östra Larmgatan 18

Ikväll onsdag är det girlpower på scen med Kamferdrops, Marietta och Jasmine Kara live. I DJ:båset hittar vi arrangören själv, Gunn Lundemo, och DJ Leo B.

The official Lesbian EuroPride Gothenburg 2018 party

Torsdag. Bon Bon Bar, Drottningtorget 10

Vad vore Pride utan en redig lesbisk fest? Och just denna känns lite extra flatig då det kommer finnas två tatuerare på plats. OBS! Det kanske känns som en bra idé att tatuera in ditt raggs mobilnummer på handleden just i stunden, men det avrådes.

I DJ båset står Gunn och och DJ Hindocha. inträdet går loss på 120 kronor innan 23 och 150 kronor efter. De som plockat upp ett gratis festivalarmband i Nordstan kommer in för halva priset. 

The Official Friday Party

Fredag. Clarion Hotel Post

Tatuerarna är tillbaka och det i sällskap med en hel massa akter. Live på scen väntas Melanie Wehbe och Patrik Jean. De följs av dragshhows med Admira Thunderpussy, Madam Heinz och göteborgsklassikern Tranzmission. Kvällens värdinna är GrebnellaW.

I DJ båset hittar du DJ Mathias Holmgren, Gunn Lundemo, Ake Ogland, Bebulah Leigh, Nique och Bernhard.

Kom i tid! Det ryktas nämligen om fri entré innan klockan 23.

The Official Final Party For EuroPride 2018 Gothenburg

Lördag. Clarion Hotel Post

Sista festen på lördag får vi kärt återbesök av Jasmine Kara, Guy Elle, Tranzmission, Admira Thunderpussy och Madam Heinz. 

I DJ båset hittar vi ingen mindre än Alcazars Andreas Lundstedt, eller för kvällen ”DJ Andreas Lundstedt”, DJ Gretchen, Erixo, Katie Kace och såklart arrangören Gunn Lundemo.