Andra säsongen av Anna Lindmans program Meningen med livet hade premiär igår på SVT 2. I Programmet träffar hon kända svenskar och försöker ta reda på vad som faktiskt är meningen med allt det här.

Först ut i själva premiäravsnittet var dryckesprofilen Nadja Karlsson, som delar med sig av sin transbakgrund och passion för drycker.

– Nadja Karlsson är en människa som sakta har tagit sig en stund att finna sin väg. Men ganska målmedvetet de sista åren, svarar Nadja på frågan om vem hon är.

När Lindman undrar när hon först förstod att hon var transperson tar Nadja henne tillbaka till pojkrummet i Karlshamn.

–Det är bland mina första minnen, jag är fem år och jag ligger hemma i villan som vi precis flyttat till. Jag låg i sängen och min brorsa låg i den andra sängen, och jag minns att jag låg och drömde och längtade efter att få ha på mig en ballerinakjol, vara vacker och dansa runt. När jag blev lite äldre så testade jag detta och då fick jag reda på genom andra människors reaktioner att så kan man inte bete sig. Då tänkte jag ”okej det fungerar inte, då blir jag utstött. Jag måste dölja det här annars går det inte att leva”.

Avsnittet om Nadja går att se nu och tre månader framåt på SVT Play.