En gång i månaden med start imorgon, lördag, håller hon i spakarna på The Concept med klubben QONFETTI.

Fungerar dina ögon i dagsljus efter så många intensiva år i DJ-båset? 

– De funkar suveränt, när jag vaknar i tid för att hinna med dagsljuset vill säga. Det ljuset är ganska soft också om man jämför med alla strobes och lasereffekter man får handskas med på nattklubbarna.

Berätta om din nya klubb!

– Jag arrangerar QONFETTI tillsammans med Amanda Oscarsson som är Content manager på The Concept och tog initiativet till att jag skulle ha klubb där från början.

Att den heter QONFETTI är verkligen en sammanfattning för hur det kommer att vara. QUEER och kilotals konfetti som kommer att falla ner från taket.

– Klubben kommer att hållas på The Concept, vilket jag tror kan vara en av de häftigaste klubbarna i hela världen. Varje fest kommer att vara unik med olika kända artister, dragshows, tattoo artists, burlesk shows, dansare och DJ.

Varför satsar du på just Göteborg?

– Jag har alltid älskat att göra arrangemang i Göteborg. Människorna är väldigt avslappnade och positiva och pratar med varandra på gatan. De är riktigt glada i att dansa också.

– Mitt hjärta finns i Göteborg, så därför vill jag engagera mig mer där.

Vad är nyckeln till en riktigt bra fest?

– Först och främst att göra sin research, vad intresserar folk? Vad kan man göra som är det där lilla extra? Som får alla att komma ihåg festen. Det visuella och musiken är otroligt viktigt. Lite glitter, konfetti och stora skärmar med effekter gör skillnad på om du ska få folk att dansa eller inte.

Säg en fest du aldrig glömmer?

– När jag tog hit Ruby Rose. Det var en galen fest som vad packad med över 2500 personer innan midnatt.