Leo B har som vanligt ett finger med i dragburken och kommer att leda galan när den nu åter ser dagens ljus den 9 november på Gaygalaprisade Backdoor.

Berätta, vad är det som händer den 9 november?

– Jag och lilla Martin ”Miss Inga” Johansson kommer gräva upp vår tävling Dragqueen of the year, som fantastiskt nog tidigare har tv-sänds vid två olika tillfällen på TV4.  Det kommer bli en show/tävling fylld av kärlek och glitter ! Alltså inget dissande eller elakheter, utan bara fokus på de åtta dragqueensen som är med.
Hur går det till?
– Det som händer är: Åtta dragqueens får chansen att tävla om den fina titeln Dragqueen of the Year , en ”kändisjury” med influencers, popartister och lite hemliga dömer. Klart är att som enda mellanakt blir det världsberömda Klackracet och där är publiken jury som vanligt!

Vad vinner man?
– Vinnaren kommer få uppleva något i hästväg av lyx och överdåd!Okej, så vem kan delta?
–    Vill man vara med, så är det bara bifoga bild, lite info om sig själv till:    [email protected] Om du kommer med har du två minuter på dig att övertyga juryn. Martin har tusen idéer kring vad deltagarna ska göra, men ingen druga ska behöva svettas i onödan.

Du är konferencier, betyder detta att du är Sveriges RuPaul nu?
–  Ja, vad kul, det blir jag gärna! Hoppas på turné i köpcentrum och massa sponsorer plus privatchaffis!

Använder du sashay away, shante you stay osv eller har du egna sayings?
–    Nä f-n heller!  Jag kommer prata svenska rakt igenom, kör på min vanliga stil: Korthugget med basröst.