I kvällens avsnitt av Lyxfällan i TV3 dyker dragartisten Madame Heinz upp. Mannen bakom den gaygalanominerade stjärnan har gjort av med lite för mycket för sitt eget bästa och får hjälp av programmets ekonomiska rådgivare för att styra upp ekonomin. QX stämde av inför kvällens avsnitt där vi bland annat följer med på en loppis med två värdar i full drag…

Varför dyker du upp i kvällens avsnitt? 
– Jag har haft två ganska tuffa år bakom mig på lite olika plan i livet. Inget som jag direkt visat utåt, men som gnagt längst därinne. Jag har länge haft en osund relation till pengar, men allt annat har tagit allt mitt fokus och all min energi. På sistone har det mesta ordnat upp sig – bland annat genom att jag lyckats avsluta en väldigt destruktiv relation – vilket har gjort att oron över min ekonomiska situation bubblat upp till ytan. När jag fick möjligheten att medverka i Lyxfällan insåg jag att jag nu hade möjligheten att lösa upp den sista stora knuten i mitt liv och tackade utan tvekan ja.

Hur var inspelningarna?
– Tv- och filminspelning är ju alltid 5 % inspelning och 95 % kaffedrickande i väntan på att allt ska bli färdigriggat. Men det var ju en spännande vecka eftersom man mer eller mindre bara får reda på tid och plats för nästa dags inspelning och sen är det bara att infinna sig där och se vad som ska hända.

Admira Thunderpussy som du jobbat mycket med, dyker också upp?
– Ja, Admira är ju med i egenskap av min bästa vän, men det mest intressanta vi gör är väl loppis i full drag på Nytorget. Det är väl värt att se.

  Utan att avslöja nåt om hur det går ikväll, vad är den största läxan du lärde dig?
– Jag har lärt mig att den riktig lyx är att ha kontroll över sin ekonomi och de frihetskänslor detta innebär.

Lyxfällan, TV3, 20.00