Har ni också saknat en tecknad serie där huvudrollerna är superhjälte-dragqueens som ska rädda världen från grå och tråkig ondska? Tänkte väl det! Den officiella trailern för Netflix nya serie ”Super Drags” är fylld till bredden med regnbågsvapen, sexrobotar, karaoke, snabba punch-lines och allt annat som hör hemma i en serie som denna.

På dagen är Patrick, Ralph och Donizete helt vanliga gay killar som lever ganska tråkiga liv. På dagarna jobbar de med försäljning och får tampas med irriterande kunder och krävande chefer. På natten kommer deras inre divor fram och tillsammans är målet att förgöra den onda Lady Elza, en dragqueen som begått hatbrott mot HBTQ-personer. Dessutom vill hon ta bort allt glitter i världen.
KILL HER!

Att axla rollerna som superhjälte-systrarna Lemon Chiffon, Safira Cian och Scarlet Carmesim gör inga mindre än tre kända ansikten från serien ”RuPauls dragrace”. Mega-divorna Trixie Mattel, Shangela, Willam och Ginger Minj, en klockren cast! Enligt imdb:s hemsida ser det i nuläget ut att bli fem avsnitt.

Serien har premiär i Sverige den 9 november på netflix.