Taron Egerton kommer snart dyka upp på biograferna som gayikonen Elton John i filmen Rocket Man. Men den 28-årige skådespelaren, som är mest känd för Kingsman-filmerna, har fått sociala medier att gå bananas över en helt annan sak. På sitt nyinförskaffade Instagramkonto la han nämligen upp en bild på en kille med texten ”Cutie. My Boy”,med ett hjärta efter.

Detta vill folk så klart få till Taron Egertons komma-ut-moment, och även om vissa tror att det är en polare han har en ”bromance” med så är den samlade majoriteten övertygade: Taron är bi eller gay.

När stjärnan dessutom fick frågan om vad killen på bilden heter svarade han ”nah, hes mine and mine only”. Han ska dessutom ha gillat en kommentar som löd ”does that mean hes got a boyfriend now?”.

Än så länge inga bekräftelser från Taron Egertons sida men tills dess kan vi ju alltid hoppas att han spelar för vårt lag.

Sedan länge finns det en väldigt rolig GIF med just Taron (och superhunken Hugh Jackman) som använts i många gaysammanhang. Se den nedanför.