Den 17:e april landar hon i Stockholm, och hon håller redan på att förbereda sig.
– Ska jag packa mina xl-kondomer? Finns det några välutrustade svenskar? Jag har ju testat några danskar, nu vill jag se om ni klarar konkurrensen, säger Pam Ann till qx.se.

Pam Ann är långt bortom det politiskt korrekta. I sin show driver hon friskt med olika nationaliteter och det i flygsammanhang alltid närvarande ”terrorhotet”. För att vara straight har hon ett utpräglat gaytycke.
– Förra året var jag på en homokryssning. Det var sent och på väg till min hytt fick jag sällskap med ett björnpar. Jag konstaterade att kvällen var slut för min del, men de sa att jag inte skulle vara säker på det. Så är det bara, gaysen älskar mig!

Förra året hade SAS en tävling där två homopar vann ett bröllop i luften på väg till New York. Är det något för ditt flygbolag?
– Jag uppmanar inte någon att gifta sig, då blir man fast med någon HELA livet! Jag förstår inte hur dom tänker sig det där, jag vill ju ha nya hela tiden. Ok, så du hade ditt livs bröllop på väg till New York, men jag lovar, på min flight fixar jag skilsmässan!

Tidigare i år införde flygbolaget Jet Airways ett tredje kön i sitt bokningsystem, hur progressiv är Pam Ann?
– Det där är mer i min smak. Han, hon, den, det… Vem är jag idag, vem känner jag för att vara. Sånt gillar jag. Jag kommer införa en speciell kategori för ”fruitflies”, bara så att jag ska kunna ha bögarnas heterokillkompisar för mig själv.

Hur förbereder man sig bäst för din show?
– Ha Grindr färdig och se till att vara snygg. Jag vill inte att ni gays ska göra mig besviken. Stuva undan bagaget och skit i säkerhetsbältet.