Efter förra årets succé med ungefär 1500 dansanta gäster som fyllde Operaterassen så antar jag att du redan spikat nyårsfirandet? Om inte så påminner jag dig. Clean Group Swedens nyårsfest på Operaterassen är dit du ska. Så enkelt är det.

DJ GRETCHEN utlovar dans med senaste pop- och schlagerfavoriterna. Dessutom måste du värma upp stämbanden eftersom glittriga DJ LEO B kommer och har garanterat gästerna de bästa ”sjunga med-hitsen”. Vem älskar inte att skrika ut tonerna till sin favoritlåt som om det inte fanns någon morgondag?

Som en rejäl bonus, pricken över i:t, grädden på moset eller vad du vill kalla det så kommer flätvärldens snygging Dj Fride. Ja, du är ursäktad att du dreglar.

Bara ett dansgolv tänker du? Ge dig, tänker jag. Självklart är det mer! På dansgolv 2 håller DJ Pamela till, som rent ut sagt är legendarisk. Enough said.
Vill du och dina vänner värma upp kroppen lite, vilket absolut kan vara nödvändigt eftersom ni ska dansa till kl 05, så är det DJ MOHAMED TOUZARI som hjälper er med det, från kl 23.

Det obligatoriska nyårshånglet går alldeles utmärkt att göra på 12-slaget till Stockholms vackraste utsikt. Så fint att ni till och med kanske går hem ihop.

Kvällens hostess är MISS NADJA. Tro mig hon har koll på läget.

Biljetter hittar ni HÄR.