Jonathan Fagerlund prydde QX omslag i mars 2018 och berättade om sitt Mello-förflutna och livet med träningen. Han pratade dessutom om bisexualitet och folks oförstående kring att vara bi. Nyligen gick han ut med att han var i förhållande…

Årets Person: Dobby, min amstaff (vadå inte en person?!), han är fanimig det absolut bästa jag har.

Årets Roligaste: Att äntligen få släppa viktnedgångsappen jag har jobbat på i ett par år, Weightloss by Jonny! Den kommer i mitten av januari och är mitt största projekt någonsin, så pre-launch-nerverna är i full gång.

Årets pryl: Jag fick en sån tröjvikar-grej av en polare, och den används, as dorky as it is, varje gång jag ska vika in kläder. Nästa steg är att få min garderob lika organiserad som det låter som att den är.. men tröjorna är fint vikta i alla fall!

Årets Låt: FocusElias

Årets Fest: Har en känsla av att det kommer vara när jag och några av mina bästa kompisar från LA/Dublin ska fira nyår med Alcazar på Cirkus, jag menar, grymma vänner, Alcazar, bubbel och nyårsafton i kombination är väl rätt svårslaget!?

Årets värsta: Den politiska situationen i Sverige.. Jag hade högre tankar om oss som land!

Årets snyggaste: Videon till Ashes från Deadpool 2 med Celine Dion.

Årets TV-program: Bytt är bytt, jag vet vad ni tänker, men det är på riktigt det enda tv-programmet jag faktiskt kollar på!

Årets överraskning: Att jag fortfarande inte kan stå på händer.

Årets Resa: När jag och Fredrik Robertsson åkte till Tel Aviv!

Årets sorgligaste: Childrens memorial på Yad Vashem i Jerusalem, jösses alltså.. grät i timmar.

Årets Skämskudde: Jag såg av en slump att alla mina vloggar från musiktiden låg kvar online, let’s just say, they don’t anymore.

Under 2018 lärde jag mig: Att släppa saker jag inte kan påverka och istället fokusera på det jag tycker är roligt! Så sammanfattar jag mitt kärleksliv 2018 med tre ord: Han. Är. Magisk.

Det ser jag fram emot 2019: Jag är sjukt taggad på att få hjälpa folk genom appen, resa med killen och mysa med Dobby. Helst alla tre hela tiden.