11 januari hade nya Netflix serien Sex Education premiär. I serien får man följa Otis Milburn, en som så många andra, vilsen tonåring som går i gymnasiet. Han bor tillsammans med sin mamma, som är sexterapeut.

Omgiven av manuler, videor och en frispråkig mor som ständigt pratar om sex, så blir han en expert på ämnet. Men det är när hans expertis avslöjas på skolan som han och hans vänner kommer på den perfekta idén.

En underground sexterapeutiskt klinik för alla vilsna tonårssjälar. För att genomföra det har han vännerna Maeve och Anwar. Men det är inte av enbart god vilja kompisarna gör detta, utan de ser ett tillfälle att komma upp i rang i skolan hierarki.

På ytan är det en komedi, men tittar man på trailern ser man djupare budskap än så, om könstillhörighet och att man ska få älska vem man vill. Med tanke på att Netflix gått i bräschen för att vara en streamingtjänst med mångfald, så kan vi garanterat räkna med en hel del hbtq-relaterade ämnen.

Med i serien är dessutom svenska skådespelaren Mikael Persbrandt, som inleder något typ utav förhållande med Otis mamma, som spelas av Gillian Anderson.

Sex Education har premiär på streamingtjänsten Netflix 11 januari.