I ett års tid har Simon Forsberg med den äran burit den titel som innebär att han respresenter den svenska gaykillarna, i Sverige och i världen. Deltagandet i svenska Melodifestivalen fick honom dock att stanna hemma istället för att delta i tävlingen Mr Gay World i Manilla. Till det tävlingen reste dock Finlands Mr Gay, Kenneth Liukkonen och fick vara med om såväl fotograferingar som fester och möte med barnhemsbarn. Spana in finska Qruiserbloggen Mr Gay så ser du massa bilder från eventet.
Förutom ära är det alltså en massa möjligheter till resande och chans att träffa andra Mr Gay-killar som är resultatet för den som vinner.
Till svenska tävlingen anmäler du dig genom att gå in på Qruiser och sidan Mr Gay Sweden 2011. Förbered dig genom att ha en text som handlar om vem du är. Inkludera längd, vikt och ålder. Skicka med en aktuell bild och så kontaktuppgifter som Qruiser-sida och telenummer.
Om du vill tipsa om en kompis du tycker skall vara med så gör du det på samma sida och anger då dennes Quiser-sida så arrangörerna, Navid Kabiri och Clean Group, kan få enkel kontakt. Final hålls under Stockholm Pride-festivalen första veckan i augusti.
Vill du vara med i Finlands tävling så kan du kontakta arrangörerna antingen via Qruiser-bloggen eller via deras hemsida mrgayfinland.net. Vinnaren av tävlingen får en kryssning i Medelhavet och såklart resa till Johannesburg där 2012 års tävling hålls. Även i Mr Gay Finlandtävlingen är det final under Pride-festivalen i Helsingfors, närmare bestämt den 30 juni.