Klockan 12.30 på World Class Nybroplan kör han ett pass med 30 låtar på 45 minuter. Där får vi dessutom höra en tidigare osläppt och ospelad låt som skickats in till Mello – men som inte kom med…

Det låter spännande Jonathan. Men måste man vara ett spinningess för att vara med? Och måste man vara medlem hos World Class?
– Nej, man behöver inte ha kört spinning innan, utan alla kommer kunna hänga med! Och är man inte medlem på World Class så kan man fram till på tisdag, den 10:e Maj, maila [email protected] och få komma in för 100 kr (istället för 150 kr som är ordinarie pris) En special för gaypubliken typ.

Vilken är den bästa schlagerlåten att spinna till?
– Personligen så tokälskar jag Loreen med My Heart Is Refusing Me, men alla gamla klassiker får igång deltagarna ordentligt. Jag har naturligtvis med både Hero, Invincible, Det gör ont, Om Natten och en riktigt go klubbig mix på Fairytale!

Har du några fler datum för spinnklasser inplanerade?
– I nuläget är detta ett test, så svaret på frågan är att jag håller tummarna för att det blir fler i framtiden.

Vart håller du till och leder klasser annars?
– Själv bor jag kvar i Jönköping, men jag hoppas på att flytta upp till storstan inom en inte allt för avlägsen framtid. Så tills dess så kommer jag fortsätta hålla klasser på Atlantis SPA i Jönköping där jag trivs tokbra! Jag kommer även utbilda mig i BodyCombat i maj.

Om vi tittar på bilden ovan så hoppas vi ju att du ska ha på dig den dräkten…. Vad ska du ha på dig?
– Min spinningoutfit får dräkten på pridebilden att se ut som ett.. tält (skrattar). Så ska jag ut och löpa lite nu innan det är dags.