FREDAG

Vi ska glömma Melodifestivalen just nu. Först har vi andra saker att ta tag i. Om ni ska halka runt på stan den här helgen, se till att halka in på rätt ställe. Ett sånt exempel är Club Backdoors ”Absolutely 90’s”. Det är den bästa och enda dosen av 90-tal ni behöver. Just den här fredagen iallafall.
Lyssna här nu. Pandora kommer och spelar LIVE. Stjärnan som 1993 släppte singeln ”Trust me”, som blev den mest spelade singeln i Sverige det året. Du kommer kräkas 90-tal när du stapplar ut därifrån kl 05.
En orgie av fabulös 90-talsnostalgi!

 

SLM Malmö har de ”Stallion Night”. Tyvärr rodnar jag om jag skriver om det så ni får helt enkelt ta och läsa själva! Sex safe!

 

LÖRDAG

Håll i hatten för den här satans lördagen gäller det att planera! För det första är det andra deltävlingen av Melodifestivalen. För det andra sänds QX Gaygala i TV4 21:30. För det tredje, det är LÖRDAG! Mitt tips är, ta en långpromenad på lördagsmorgonen. Skit i om det går emot dina hipster-principer att motionera. Det kommer behövas.

Discon har tagit över Göteborg.
Det är nämligen säsongspremiär för klubben Qonfetti på The Concept. Dit har riktigt feta DJs tagit sig. Discokungen Andreas Lundstedt tillsammans med Daniel Mitsogiannis, Gretchen och Gunn Lundemo. Har du glömt glittret hemma? Det är LUGNT det kommer finnas glittersminköser på plats. Vill du göra något permanent kan du även tatuera dig. Festen håller på till kl 3.
Har du inte förvandlats till Tony Manero ännu kan du dra vidare till Gretas, där är det öppet till kl 05. Där kan du klä ut dig och klä upp dig ala Discostyle och fortsätta festen!

 

I Malmö är det lite mer Mellovibbar som gäller. Inte så konstigt kanske.
Red Shoe Bar gästar QX Ronny. Han har fyllt sin väska med den BÄSTA mello- och eurovisionmusiken. Helt enkelt den perfekta efterfesten för er som varit och kollat på andra deltävlingen. Mellan kl 23-02 har du din chans!

I Stockholm väljer Club Backdoor en liten annan bana. För er som tröttnat på glitterbomber och kitschig musik så kör de ”ERECTUS TECHNO GAY CLUB”. Dekadens och fet dans är det som gäller, därmed basta. Den här natten är din att erövra. Öppet till kl 05.
SLM Stockholm kör poolparty för er som är medlemmar. Oftast ett mycket populärt event, se till att komma i tid. Glöm inte badbyxorna! Eller gör det, det spelar ingen roll.

Självklart har massa andra klubbar öppet också. Kika på de här.