FREDAG 1/2

Nytt år, nya möjligheter säger vissa. Ny månad, nya möjligheter säger vi. Nu har du dessutom massa lön på kontot som marinerat sig och bara väntar på att få spenderas. Förfesten börjar utan tvekan på Fotografiska där Stand Up Yours låter dig skratta med Johanna Nordström, vara drag med Noah Fence och dansa med DJ Pamela! Förmingla från kl 18 om du vill, annars börjar den riktiga showen kl 19:30.

Johanna Nordström är typ världens roligaste person. Men bara typ, för ikväll är du roligare och när man är rolig får man göra vad fan man vill. Det kan du göra på Club Backdoor. Du behöver inte ens skämmas när de kör guiltypleasure-musik och massa gamla godingar på deras ”Klubb Hångel”. Vet du vad, du behöver inte ens skämmas om du hånglar med 27 personer. Kvällen är din. Öppet 23-05 wop wop!

LÖRDAG 2/3

Okej håll i dig för nu börjar det bli riktigt stökigt. Jovisst det kanske blev vilt igår och du har nariga läppar men det är bara köra på. Att se sliten ut är det nya snygga, lovar. Därför är det perfekt för dig att KING KONG kör afterski som tema på deras lördagsfest. Mellan 23-03 kan du dricka jäger och låtsas att du varit ute i backen en hel dag!

Club Backdoor kör techno-tema. Dans, dans, dans och dekadens! Men man får självklart vara lycklig också, för det är du, det är lördag! Kan inte Adam Craft få dig att dansa, kan ingen det. Fullt ös till kl 05!

Okej spetsa upp öronen för nu händer det grejer. Klubbfenomenet Faggotry tar över Under Bron och de har bjudit dit MARICAS. Det är alltså en hbtq-bomb fylld med techno, kärlek och lite perversion. Deras ord, inte våra! Öppet 21-05.

Okej förlåt nu ska det bli lite mer rakt på sak, inget mer snick snack. Har du alltid drömt om att ligga med Christiano Ronaldo eller David Beckham? Nu har du chansen! Eller jag vet inte. Men det är iallafall något som gör SLM Stockholms Sport Gear kvällar omåttligt populära. Vad det är får du allt ta reda på själv. Öppet till kl 03. Medlemskap krävs.

Befinner du dig i Göteborg så är du in for a treat! Succén Club Qonfetti fortsätter och den här gången kommer Babsan och Jasmine Kara och underhåller er. Känner du dig riktigt het på gröten kan du vakna upp med en spontantatuering på stjärten på söndagen, för det erbjuds där! Öppet mellan 20-03.

Våghalsen i dig har vaknat till liv och är redo för fight. Lördagens battle äger rum på Gretas som kör med Battle of Drags med Antonia Nutshell vs Diana Wolff. Sprakande kattfight där utgången är total knockout. Tror inte det kommer vara så blodigt som det låter men absolut värt ett besök!

Full lista med ställen och event på Gaymap för:
GÖTEBORG, MALMÖ, STOCKHOLM