Festen, som arrangeras av Peter & Erik (King Kong) ihop med svenska Melodifestivalklubben bjuder på några av de mest omtalade av årets Eurovision-artister. Norska Keiino, som i helgen vann en förkrossande seger i deras Melodi Grand Prix kommer med sin europop-jojk Spirit in The Sky. Det gör även franska Bilal Hasani, Frankrikes öppet homosexuella artist. Bilal Hasani, har mottagit dödshot och fått massor av näthat men 19-åringen står stark och sjunger om det i sin ESC-låt Roi.

Dessutom kommer årets danska artist Leonora, finska favoriten Krista, som tävlat både i Eurovision och Melodifestivalen, plus litauiska Greta Zazza, Emma Sandström, som tävlat i Finland 2017 & San Marino 2018och Isabell Otrebus, som tävlat i Polen 2017 0ch 2018. Räkna också med en och annan hemlig artist… Showstart kl 23.00.

Mello/ESC-dj är QX-Ronny, som lovar att frälsa golvet med årets Mello-hits, favoriter i årets Eurovision och en massa grymma ESC/MF-hits.På de andra golven spelar dj-favoriterna Bernhard och Inca.

För ESC-superfansen finns Meet & Greet-biljetter då man kan ta bilder, prata och ta autografer av ESC-stjärnorna. Dessa biljetter ger även tidig access till klubben och M&G startar 21.00. Det finns eftersläppsbiljetter då showen är slut kl 00.30 och dessa kostar 150 kr. Biljetter här!

Låter som en grym uppladdning inför lördagens stora final!