Först en grej, och kanske helgens allra mest unika del. SLM i Stockholm har Bastille-fest under fredagen och lördagen. Rent krasst så är det en riktigt grisig fest med strikta klädkoder. Jag säger det en gång till. Mycket strikta klädkoder.
Insläpp sker på fredag och lördag mellan 21-22. Under tidigare Bastille har det varit ett stort intresse för besökare utanför Sveriges gränser. Festen är en hyllning till konstnären Frank Webber, som kallade sig själv Bastille. Gå in på SLM’s hemsida för mer info.

”I våra kretsar är livet alltid en fet fest”

FREDAG 15/3

Det må kännas tomt, grått och tråkigt efter att mello-febern har lagt sig. ”Vad ska man nu se fram emot kommande helger?”, tänker ni. Men vet du vad, i våra kretsar är livet alltid en fet fest. Låt mig bevisa det.

Gretas i Göteborg har du möjlighet att ta en trip till 80-talet. Hela stället kommer influeras av färgglatt smink, stort burrigt hår, benvärmare och skön musik! Girls just want to have fun, right?! Öppet 21-05.

På tal om girls så kommer det vara sjukt härliga vibes när Hotellhänget i Malmö har sin nya klubb. Ingen exkluderas, men eventet riktar sig mer till tjejer som gillar tjejer, icke-binära som gillar tjejer eller tjejer som gillar icke-binära. Ni fattar grejen!
Det är på MJ’s Hotell i Malmö och Gurra, Nazli och Lina DJar och levererar en förfest ni sent kommer glömma! Öppet 17-21.

Club Backdoor har Guldrummet ”Friday Spring Special” vilket passar fint eftersom vårkänslorna i Stockholm är obefintliga. Det är okej att vara bitter. Men bitter behöver du inte vara på Guldrummet, dra dit och samla på dig lite mänsklig värme!
Internationella Gogo dansare! Dj Pamela, 23-01:30.! Dj LYDIA SANZ, 01:30-05! Andra våning tar Dj LEO B över, 23-05! Öppet 23-05.

”Club Backdoor bjuder in Berlin till Stockholm”

Ikväll kör också Blue Vision en riktig långkörare för den som orkar in på lördag förmiddag, och det är dessutom en fest med minimalt tema i sann porrbioanda – Underwear/Naked – Men Only. Festen börjar redan kl 22.00 och håller på till kl 10.00, dvs hela 12 timmar!!! 150 kr inträde.
– Vi är många som saknar den stängda porrbion Basements fester och just därför vill vi plocka upp stafett pinnen och göra det ännu bättre. Vi kör med DJ och Dansgolv blandat med gloryholes, slings, jättesängar och darkrooms, säger Fredrik Högstam, en av arrangörerna.

LÖRDAG 16/3

Enligt väderappen på telefonen ska det bli 4 grader och inget regn på lördagen. Man ska vara glad över det lilla! Det bör firas.
ELLA ELEKTRA är ett nytt stjärnskott inom Dragvärlden och hon kommer till Gretas. Vilken lycka! Kanske kan hon få en att drömma om varma sommarnätter och kalla drinkar? Öppet 22-05.

Club Backdoor bjuder in Berlin till Stockholm. Förlåt jag ska precisera mig. Berghain kommer och tar över Backdoor. Hur sjukt? Knappt hanterbart. Parabel är ett Stockholmsbaserat skivbolag som kör fet elektronisk musik och de har siktet inställt på Backdoor. De har bjudit in Efdemin som hänger en del på Berghain.
Han kommer spela helt ny musik och dessutom köra ett helt unikt set med Patrick Siech. Jag älskar Berlin! Hoppas den ökände dörrvakten från Berghain också kände för att haka på. Öppet 23-05.

Ta reda på vad som händer i:
STOCKHOLM
GÖTEBORG
MALMÖ