FREDAG 29/3

Nej men stoppa pressarna. Smörj upp höfterna. Allas vår Mendez kommer till Club Backdoor. Jag tror inte vi är redo för det här. Mendez blev Årets Hbtq-vän på QX Gaygala i år och förra året gjorde han succé i mello! Erkänn att det kittlar i era kroppar också. Detta får inte missas! Dessutom kommer DJ:s som Leo B, Molle och Arm och förgyller kvällen ytterligare. Living my la-la-la-la life! Öppet kl 23-05.


Är det bara jag som älskar standup? Nej det verkar inte så för den givna succén med Stand Up Yours fortsätter! Det är dags för deras andra kväll och den är minst sagt sjukt fet. Mian Lodalen, James Lórien MacDonald och Josefin Sonck kommer dra av skämtplåstret utan pardon.
Tillsammans leder Therese Sandin och Pernilla Hammargren kvällen. En extra krydda är att cirkuskollektivet MPAC kommer. Jag har ingen aning om vad som kommer att hända men det finns uppenbarligen möjligheter till ALLT! Håller på mellan kl 18-01.


Det är också sista fredagen i månaden och vi vet alla vad det betyder. Club Queer på Park Lane herregud! Bland annat Cherry Wilder kommer vara där som vann Årets Drag på QX Gaygala 2019. Det är två dansgolv med house och schlager och flera uppträdanden från drugor och gogodansare. Öppet 23-05.


För er som inte orkar vänta till Halloween för att klä ut er, ingen fara. Gretas kommer ha maskeradparty och Ella Elektra kommer stå på scenen. Woppa! Våga gå all in, för den som vinner får pris! Öppet 22-05.

LÖRDAG 30/3

Vilken premiärlördag som väntar! Jag är verkligen i mitt esse när jag är bakfull på lördagar och knäcker den första kalla strax efter lunch. Då vet jag att det kommer bli en bra kväll. En sån lördag kan du också få. Listen upp.

Det är säsongspremiär för Foxy Girls by MoxyThe End. Det är dags att skaka av sig den kalla tråkiga vintern och välkomna våren. Detta är ett perfekt tillfälle att göra det! DJ Austinat från Oslo kommer på besök men frukta ej, DJ-divan Fride kommer vara på plats givetvis. Från 22:30 och framåt!


Det är också premiär för Club Backdoors nya månadsklubb ”Locker Room”. Jag vet inte hur ni reagerar på det namnet men här pirrar det definitivt till. På flera olika ställen.
Det är Marcus Ullmarker och Daniel Olsson som roddar det nya konceptet. Du undrar vart du hört deras namn förut? Låt mig. De drev tidigare succégayklubbarna Miss Inga – Glory Hole 2.35.1 och Klubb Hump (F12). Numera spelar de oftast någonstans i Ibiza, London eller något annat härligt land. Så passa på nu när de kommer till Club Backdoor! Öppet 23-05.


SLM Stockholm är det äntligen dags för ”Club Berlin”. Det blir årets första och är till för dig som gillar en lite tuffare kväll med tydliga läderinslag. Minst ett plagg måste vara läder för att du ska få komma in. Vem älskar inte Berlin en lördagskväll? Medlemsskap.Öppet 22-03.

Inget som passade just dig? Här finns tips på andra gayiga saker att göra:
MALMÖ
GÖTEBORG
STOCKHOLM