Först Anton…

Vad kommer du att ha på dig på festen?
– Det får ni allt se på i kväll…

Kommer vi att få se dig göra några fotbollstricks?
– Lite svårt med en fotboll på en nattklubb men jag har kanske andra roliga tricks att bjuda på.

Det är HBTQ festival i Göteborg under helgen, kommer du att delta?
– Jag kommer förmodligen delta på en efterfest på söndagen.

Love Generation och Loreen kommer att uppträda på samma fest, vad kommer du att fråga dom?
– Först och främst vill jag berömma dom för deras musik!! Loreens låt är sjukt go!! Men jag kommer nog bara ge dom beröm och digga deras musik.

Chansen att du träffar din drömkille nu på lördag är stor, hur ska du förebreda dig?
– Träffar man sin drömkille så behövs det ingen förberedelse.

Och så LG….

Hur känns det inför kvällens spelning?
– Det ska bli så roligt, vi älskar att köra vår nya klubbset och ser verkligen fram emot att framföra det för gaypubliken. Vi fick ett sånt enormt positivt mottagande av dem under Melodifestivalen, vi älskar att dem förstår vad det är vi försöker åstadkomma och vi älskar att dem älskar det!!!

Ni har vunnit många hjärtan var stora favoriter under melodifestivalen. Hur känns det att ni inte fick chans att visa vad ni kan i Eurovision?
– Det som känns mest är just hur många hjärtan vi tycks a vunnit under melodifestivalen! Vi blir fortfarande rörda när vi tänker på hur många som visade kärlek för oss och ser det som den perfekta plattformen för att släppa nytt material! Det enda vi kan tänka på är hur fantastisk Eurovision scenen var och hur smashing vår show hade varit framför den där gigantiska LED-väggen. Vi blir lite tokiga när vi tänker på alla fabulösa planer vi hade för Dance Alone från början som vi hade kunnat göra till verklighet på Eurovisionscenen Scenen. Men vi är nöjda med vår insats och ser fram emot att fortsätta sprida kärleken på annat håll.

Kommer ni att ha på er era Melodifestivalsoutfits på lördag?
– Nej för på lördag har vi nattklubbspremiär för våra nya scenkläder! Dem är skinande kreationer som speglar Love Generations odödliga kärlek för glitter.

Vem av er äter mest och vem sover mest?
– Eftersom vi har ett gemensamt intresse för matlagning och älskar att äta goda middagar tillsammans så drar vi nog alla vårat strå gemensamt till ätar-stacken.
Det är Cornelia som sover mest eller framförallt så sover hon ut längst. Hon erkänner här att hon sov till halv sju på kvällen häromdagen men till saken hör att hon ofta behöver gå upp tidigt för att gå till skolan eftersom hon är i sluttampen av gymnasiet och ska ta studenten snart.

Om ni fick välja att vara en man för en dag, vem skulle ni välja då?
Lenny Kravitz för att det hade varit kul att testa på hans grymma röst, för att vi vill veta hemligheten bakom hans grymma stil och för att han är så jäkla snygg!

Clean Summer Edition
I kväll på Kolingsborg
Artister: Love Generation & Loreen, showtime 00.30
VIP-värd: Anton Hysén & Jackie Clean
Dj:s: Pamela. Hellis, Makkan & Berhard
Förköp på Torget, Gamla Stan
22.00-04.00