FREDAG 5/4

Fredag på Club Backdoor blir minst sagt en kväll utöver det vanliga. Låt mig börja med det bästa.
De har byggt om området Studion till en rullskridskobana ala 70-tal! RULLSKRIDSKOBANA! Där kan du få låna ett par rullskridskor helt gratis och ge dig ut på banan med din gamla lover, nya lover, eller utan lover och hitta en lover. Där kommer det också finnas arkadspel och pizza! Jag tuppar av, 5/5 i effort till Club Backdoor!
Velvet och Drömhus kommer och kör live! En riktig hitskväll med gamla godingar som ”Vill Ha Dig” och ”Stjärnan på himmelen”.
Dessutom kör Micke Brandt och Leo.B de absolut bästa hitsen från topplistorna världen över. Hör ni, det blir en riktig HITS-kväll. Öppet 23-05.


LÖRDAG 6/4

Kalmar har greppat hbtq-facklan och kommer återigen köra deras Klub Conqueer! Det är RFSL Kalmar och Frank Palms som anordnar en Lip Sync Battle kväll i härlig RuPaul anda. Två fierce dragqueens, Imaa Queen och Lavender Whip, startar kvällen med en glittrig Lip Sync. Därefter är scenen din! Jag blir taggad bara jag skriver om det. Se till att anmäla dig, allt från en till fem personer, så du behöver inte köra själv om det skulle vara ett hinder. Have some attitude and throw shade! Öppet 20-02.


I Göteborg är det en grymt härlig hbtq-mashup av succéklubben Qonfetti och Wish You Were Queer. Kvällen till ära kommer CRASH köra en maxad livespelning och det finns även risk för att klubben rasar när DJ Harun och Gunn Lundemo rullar skivorna! För att du ska få en riktig pangkväll finns sminköser och tatuerare, dags att leva lite! Öppet 20-03.


Hunkkollektivet Sono Unica kommer till Club Backdoor och kommer köra ett riktigt fett realeaseparty. Härliga beats och fet rytm från flera olika DJ:s under kvällen och jag tror verkligen stämningen kommer vara på topp. Jag älskar verkligen när Backdoor strör en nypa europeiskt över sig själva, denna gången i form av en rumänsk DJ. Det blir alltid magiskt! Öppet 23-05.


Fler ställen, barer, pubar hittar du via GayMap nedan:
GÖTEBORG
MALMÖ
STOCKHOLM