George Clooney, Ellen DeGeneres, Elton John har allesammans uppmanat världen att bojkotta hotell som ägs av sultanen i Brunei. Nu har Pierse Morgan, känd journalist och sidekick i programmet Good Morning Britain, lagt fram en taktik han tycker skulle vara ännu bättre.

I sin kolumn i Daily Mail skriver han att istället för bojkott så borde man istället för att hålla sig borta, fylla hotellen med så många gays det bara går.

”Jag uppmanar alla rika homosexuella män och kvinnor att boka varje rum, varje bord vid frukost, lunch, middag. Reservera alla utrymmen som används för fest, jobb, möten, välgörenhetsträffar. Ta alla tider på spat, fyll upp gymmen,  häng runt poolerna klädda som Perez Hilton, kräv att Diana Ross låt ”I’m coming out” går på 24 h loop i alla receptioner.”

Piers tycker att hotellen bör proppas FULLA med gays.

”Låt oss ha minst tre stycken samkönade vigslar vaje dag, varje månad, i varje hotell. Vi gör sultanens hotell till magnifika monument för samkönade äktenskap.
Kort sagt, jag uppmanar alla gays i världen att gå till kamp och slå honom där det skadar mest – hans rykte.”

Han avslutar.

”Att göra honom till Sultanen av Gayness hade varit ett så hårt straff för honom, att han kanske till slut, ironiskt nog, avslutar det hela med att stena sig själv till döds för att få slut på skammen och plågorna som en sån titel för med sig.”

Vem vet, kanske den omvända taktiken är mycket mer effektis än att bojkotta sultanens hotell.