– Det ska bli kul, man kan inte bara dra benen efter sig. Nu rycker det i showtarmen, säger Christer Lindarw till qx.se

För ett tag sedan blev det klart att Christer Lindarw är en av deltagarna i SVT:s ”Stjärnorna på slottet” tillsammans med tillsammans med Kim Anderzon, Louise Hoffsten, Johan Rabeus och Johan Rehborg. Det blir början på arbetshösten för dragshowlegenden efter en period av kreativ återhämtning.

– After Dark har haft spelledigt i ett år som varit ganska lungt. Jag har rest och sett lite shower i London och New York, fyllt på med inspiration från olika håll helt enkelt. Det ska jag fortsätta med, sedan gör vi en ny show under hösten som får premiär nästa vår, berättar Christer Lindarw.

Senaste showen hade premiär i Eskilstuna 2009. Den spelades över i stort sett hela Sverige och fick mycket positiva recensioner. Christer Lindarw och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson blev ”Årets Duo på QX Gaygala 2010. Tanken är att landet ska få en ytterligare dos satir, paljetter och drugor 2012 då showen har premiär.

– Vi kommer köra som vanligt, spela i Stockholm, Göteborg och Malmö och sedan blir det turné som pågår i ett par år.

Är det någon karaktär du längtar efter att göra?

– Det finns risk att Lady Gaga dyker upp. Hon har tidigare varit lite för smal för dom som tittar på våra shower men nu har hon hållit på några år. Vår publik består ju inte av tonåringar utan medelåldern är hög, men nu kanske det är dags för henne att porträtteras av oss!