Återigen i programmet ”Hemlig Beundrare” så blir en straight person utbjuden av en gay-vän som vill vara mer än vänner. Nathalie och Juliah har varit vänner i ungefär fem år, men i kvällens program av ”Hemlig Beundrare” sätts allt på spel när Nathalie vill veta om Juliah känner som hon.

QX har pratat med Nathalie om hur det var att berätta om sina känslor för Juliah.

Hur länge hade du haft känslor för Juliah?
– Oj, väldigt länge. Tre år av de fem som vi känt varandra kanske. Men jag har alltid undvikit att prata om det eftersom jag alltid trott att det bara var killar som gällde för henne.

Så istället valde du berätta det i ett tv-program inför massa tittare?
– De hörde faktiskt av sig till mig (skrattar). Jag gjorde ett inlägg i en Facebookgrupp om mitt problem och sedan blev jag kontaktad av programmet. Då tänkte jag ”Ja varför inte, Juliah kommer säkert tycka att jag är helt galen, men att det är roligt”.

Var du nervös innan?
– Jag har aldrig varit så nervös över något i hela mitt liv. Det är så mycket man hinner tänka. Mest rädd var jag för att hon inte skulle vilja ha kvar mig som vän efter att jag berättade.

Hur det går för Nathalie och Juliah kan du se ikväll kl 20:00. Vill du veta hur det gick efter? Håll utkik på QX.se efter programmet slutat så får du reda på det!

Hemliga beundrare sänds ikväll/måndagar 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.