Även om Fredrik sysslat med liknande saker tidigare blir detta en ny typ utav utmaning, enligt honom själv. Större, långsiktigt och en passande lokal! QX har pratat med couture-fashonistan om den nya tjänsten och vad vi kan förvänta oss.

Ny nöjeschef på Urban Delis Takpark, hur gick det till?
– Jag blev rekommenderad av en väninna i Tel Aviv som känner marknadschef och ägare av Urban Deli. Jag har varit stammis sen öppning och känner ju halva Stockholm – så det var en svinbra match.

Har du gjort något liknande tidigare, förutom dina PR-skills då?
– Ja, lite. Jag jobbade med F12 förra året och har ju jobbat med events och krogar under alla år på PR byrå. Men detta är större, mer långsiktigt och en extremt passande lokal för mig att husera på.

Taket öppnar på Valborgsmässoafton, vad händer för kul då?
– Under Valborg blir det stor fest med Jacob Julian som är stans coolaste club kid! Han har olika DJ vänner som spelar och vi bjuder på hot shots. Kom i tid!

Och framåt, vad har du planerat? Det ryktas om dragbingo och en NY gayklubb?
– Exakt! Jag startar gayklubb med Lena Berglund och Josefin Holmqvist! Det blir otroligt kul. Dragbingo på utvalda måndagar, 90tals kvällar med Josefin Crafoord och Jessica Folcker. Det kommer hända saker precis hela tiden.

Hur vill du att Urban Delis Takpark ska bli när det leds under dina vingar?
– Det ska kännas varmt, roligt och att alla är välkomna! Såklart blir det lite gay per automatik. Jag vill att man ska bli överraskad och att man vet att det blir en kul kväll/dag om man kommer till Takpark. Nått kommer att hända hela tiden.

Om det blir en lika tokvarm sommar som 2018, fixar du poolparty uppe på taket då?
– Tro mig – I’m on it!

Fredrik besökte årets Gaygala tillsammans med Johan Hellström, flawless som vanligt.

Fredrik Robertsson & Johan Hellström