Påskhelgen är över men det finns ingen paus på nöjeslivet och snart är det dessutom Valborg. Det ska bli lite molnigare den här helgen men det kanske bara bra, solsting och tio glas rosé är ändå ingen bra kombination!

Det känns lite sjukt att säga ”säsongsavslutning” när helgen precis har sin början. Men Stand Up Yours har final och de har verkligen inte sparat på krutet. Nour El Refai, behöver hon ens någon introduktion? Nej tror inte det.
Tora Larsson och Elvira Lander är kanske nya bekantskaper däremot. Humorduon har lagt grunden för Norrlands nya humorscen. Fett!
Mandy Rich har släppt nytt och kommer självklart vara på plats. Satan det här blir bra, det kan jag lova!


På fredagen tar Club Backdoor oss tillbaka till det ljuva 00-talet med Amy Diamond som frontartist! Vilken perfekt start på veckan. Hoppas innerligt hon kör mellodängan ”Thank You” så man får dansa loss ordentligt. Jag tror verkligen vi nineties-kids kommer trivas.


Som vanligt när det är sista fredagen i månaden kör Club Queer storfest i Göteborg. Drugan Imaa Queen kommer och uppträder med sin egna låt ”It’s My Art”. Mäktigt!
DJ:s kvällen till ära är Flödes, Bebulah Leigh och Sibelius. Vart hunkarna är undrar du? De kommer göra Flödes sällskap på scenen under hela kvällen.


På lördagen kommer det vara Tjejfesten Stockholm för sista gången någonsin. Efter sju år tar tyvärr ett lesbiskt kapitel slut. Så det här får ni inte missa. Festen kommer vara på Torsgatan 10 och partyt börjar kl 22. ”Party like it’s your last day on earth” har nog aldrig tillämpats bättre. Jag är typ lite nervös för vad som kommer hända på den festen för alla är så TAGGADE?


Lördagens Club Backdoor blir Guldrummet. Stenhård dans från kl 23-05 med DJ:s som Daniel Olsson, Lydia Sanz och allas vår Leo B. Plus i kanten som vanligt för sexiga GoGo dansare! Vi gillar engagemanget.


Megapartyt Club Qonfetti i Göteborg kör sin näst sista fest och Fab Freddie är gäst. En fabulös fest med andra ord. Har du inte varit där ännu är det dags att ni beger er dit på lördag. Sen håller det sommarstängt och då har ni inga mer möjligheter att göra spontana tatueringar eller bli glittersminkade.
DJ:s för kvällen är Gunn, Bebubah Leigh och Jasmine Rhya.


SLM Stockholm har en av sina mest besökta kvällar. Sports Gear Night, så släng på jockstrapsen, fotbollssockorna eller kanske rugbytröjan och dra dit. Medlemsskap krävs för att komma in, men går lätt att fixa innan om du inte redan har det.