FREDAG

Farlig fredag på Gretas med Mangina Uniporn som hostar! Den här gången uppträder hon live på scenen till allas lycka. Förvänta er stordåd, dansgolvshångel och sköna rytmer! DJ Pete Love och Phillip Oak är på plats! Öppet 22-05.


På Club Backdoor spelas hitsen vi aldrig glömmer! Ni vet de som alltid får en att tänka, ”nej men bara en låt till”. i DJ-båset står CK och snygg-Alexander. Hur snygg ÄR egentligen snygg-Alexander? Jag måste ta reda på detta och det borde du också! 23-05.


Missa såklart inte att det att det är Sthlm Bear Weekend hela jäkla helgen! Mer om den kan du läsa HÄR! En dröm för alla chasers, björnar eller människor som bara vill umgås, parta och ha det sjukt roligt!


LÖRDAG

King Kong har äntligen fått tillbaka QX-Ronny efter att han varit och frossat Eurovision i Tel Aviv. Några nya Eurovisionlåtar ligger säkert redan inne i spellistan. Annars är det nog bara be snällt? Alex Duwall håller sig på det lilla med ACK så mysiga RnB/HipHop golvet(mitt favoritgolv). Bernhard har ansvar över discobeatsen. 23-03.


I Malmö har Klubb Cabaret Moulin återtagit den glittriga schlagerscenen som ni alla så länge suktat efter. Dörrarna öppnas kl 22 och det kommer bli stor dragshow, glitter, glamor, ”sjung med”-hits, barhäng och dans! Andningspaus. De har dessutom öppet uteserveringen fram till 01, vem vill inte njuta av Malmös sommarbris med en nyfunnen flört? Vill du ha extra-allt finns det VIP-biljetter att köpa, missa inte att förmingla som ett riktigt proffs! 22-02.


Queera Dekadance firar 15 år av ”moraliskt förfall” på lördagen och detta görs helt enligt deras sköna premisser. Strikt dresscode och tunga beats på dansgolvet som ska få svetten att drypa! Dekadance mål har alltid varit att göra Stockholm lite snuskigare, mera queer mycket perversare. Är jag självisk om jag säger att jag inte vill att de ska lyckas så att de kan fortsätta i all evighet med detta? Måtte det aldrig ta slut!23-05


Lördagen på Gretas tas över av ”Årets Drag 2019” Cherry Wilder som inte verkar ha ett stopp. Helt amazing. Jag undrar verkligen när hon ska få sin alldeles egna soloshow? Cherry for RuPauls! DJ Hedman och DJ Wookie kör dansgolvet 23-05!


Bakdörren kör Locker Room Tech House fest eftersom den förra festen blev en braksuccé! Club Backdoor är den starkast lysande techno-stjärnan i gaystockholm. DJ Ullmarker & Olsson tar sig an danssugna gäster och pumpar beatsen tills det inte finns någon morgondag längre!
Sen finns ju alltid The Hole för er som inte är så stora fan av just techno. Där spelas hitsen av Leo B och Pretty Boy!


Bee Bar har lördagsfest med DJ Christo och deras uteservering har öppnat! Ett perfekt ställe att manifestera hbtq-kärlek eftersom det är vid en gata där många kan se. Du kan alltså kombinera både nytta och nöje! Nyttan är ju såklart att visa att hbtq-kärlek inte är något konstigt vilket vissa fortfarande tror. Nöjet är att ta en öl/rosé/bubbel på Bee Bars goa uteservering!