Det kommer bli glittrigt. Det kommer bli party. Det kommer bli schlager. Det kommer bli dragshow!
Klubb Cabaret Moulin är tillbaka efter två års uppehåll med sin månadsklubb och under fyra tillfällen ordnar de party i Malmö. Nypremiären är imorgon, lördag 25 maj.
Inför det har QX pratat med Sebastian Persson, även känd som Carina de Soleil i Cabaret Moulin.

Klubb Cabaret Moulin har nypremiär! Hur längesen var det ni körde senast? 
– Klubb Cabaret Moulin körde senast 2017 och var en uppskattad månadsklubb. Vi, och många i vår omgivning, kände att det var dags att damma av konceptet igen och byta lokal till en central adress i Malmö, Stora Nygatan 50. I samband med denna stora nysatsning  får vi också en anledning till att skaffa nya fräschare peruker…

Har ni hunnit bli ringrostiga så det behövs extra uppvärmning? 
– Tur vi är i olika åldersspann, annars hade vi kunnat bli kränkta av den frågan (skrattar). Nej då! Vi är alltid redo för fest! Ge oss ett läppstift, en glitterburk, och ett köksbord så står vi redo givakt med våra glitterläppar! Alltid redo!

Många menar att Malmös gayliv står lite still. Varför valde ni att ta vidare facklan?
– Vi vill inte säga att vi tar vidare facklan, eftersom det hade varit alldeles för stora skor att fylla. Däremot hoppas vi att våra gäster ser det som att vi erbjuder ett party-alternativ. Ett ställe dit du kan gå och vara dig själv, dansa till opretentiös glittrig och färgstark partymusik från alla årtionden sen 70-talet.  Som ”cherry on top” blir det dragshow med Cabaret Moulin kl 22.30.

Har man sett några av drugorna tidigare? 
– Absolut, i tid och otid runt om i Öresund. Nu senast var det sex föreställningar på Victoriateatern till publikens jubel.

Blir det något ”death drop”?!
(skrattar) Om det blir fullsatt lovar Babushka göra ett death-drop till nästa fest den 6 juli.

Alltså, premiär på lördag 35 maj och all supernödvändig info hittar ni här!