Den 7 juni seglar Viking Lines Dancing Queen ut på Östersjön med destination Mariehamn för att återvända till Stockholm dagen efter. En bra bit över tusen HBTQ:s är redan kryssningsklara och på scenerna kommer artister som Sebastian Walldén, Lina Hedlund, Miio, och nyligen klara Kristian Kaspersen att stå. Dj:s som Pamela, Glute, Fride och Talajik sköter musiken och värdinnor är Miss Tobi, Reine och Admira Thunderpussy.

Nu är det klart att även Mariette joinar kryssningen för att lansera sitt öl! Artistens öl heter ”Lovebeat” och kommer att säljas i taxfree och puben ombord. Delar av intäkterna för Lovebeat går till Regnbågsfonden och Mariette kommer att finnas ombord för att snacka om sitt nya projekt. Och kanske joinar hon en av artisterna på scenen ombord…

Ett annat inslag under kryssningen är QX-soffan där QX Ronny & Alfred under lördagen, i talkshow-anda, snackar med bland annat Lina och Sebastian men även fångar upp kryssningsproffset Jonas Hallberg och träningsgurun Jonathan Fagerlund, som bland annat pratar om hur träning & fest egentligen funkar ihop, för ett underhållande snack på vägen hem.

Boka här!