I kväll drar Miss Inga igång karaokemaskinen på Berns i Stockholm. Den singelaktuella drugan ska göra ett försök att göra karaoken creddig, och finns varje fredag på plats för lite skönsång(?) på Berns mellan 19-21.

Du väcker alltså liv i karaoken på Berns, vad händer?
– Vi kommer att ha en uttagstävling som pågår i nio veckor och vecka tio är det sedan final där man kan vinna priser värda 50 000. Bland annat en London-resa för två, kläder och middagar. Varje vecka utser en kändisjury ett bidrag som går till finalen. I kväll består den juryn av Dominika Peczynski och Lulu Carter, så man kan säga att det är pantartanternas afton. Om man vill sjunga går det bra att maila [email protected] eller bara droppa in. Alla får sjunga i mån av plats.

Vilka låtar har du laddat upp med?
– Det ska tydligen finnas över 50 000 låtar så det lär finnas nåt för alla. Men jag håller mig från det tekniska, den biten brukar gå åt helvete för mig.

Måste man kunna sjunga?
– Dominika har ju gjort en karriär av att inte kunna sjunga, så… Men nej, jag tycker det är roligare om man gör det falskt med inlevelse hellre än sjunger perfekt och utan utstrålning.

Får man sjunga duett?
– Ja, det går bra. Men då får man dela på priserna.

Du har ju släppt en singel nyligen. Kommer man få höra dig sjunga den nånting?
– Inte just den låten för den är så ”autotonad”. Men jag inleder varje afton med nån gammal klassiker. I kväll känner jag för nåt från Cabaret.

Man kan tydligen äta lite Singapore Street Food där också. Vad är det?
– Åh, det är supergod mat för rätt billiga priser. Rätterna kostar runt 99 kr och så kan man ta en öl eller vin till det. Sen fortsätter såklart festen i Berns källare på min straightvänliga helggayklubb ”2:an” varje fredag och lördag. Så, sjung upp och kom, det kommer att bli väldigt kul!

Karaoke med Miss Inga
Berns, Berzelii park, t-bana Östermalmstörg/Kungsträdgården
19.00-21.00 (klubb ”2:an” efteråt startar 22.00)