Först måste vi bara slå ett slag för att det är Gaykryssning på fredag! Sommarens stora händelse med massa artister och roliga grejer som händer tillsammans med Moxy Stockholm, King Kong, Viking Line och självklart QX! På fredag kastar Cinderella loss och under ett fullspäckat dygn blir det massa feta DJ:s och uppträdanden.
QX egna Alfred Jansson och Ronny Larsson kommer hålla i ”QX-soffan” med inbjudna profiler som Jonathan Fagerlund, Jonas Hallberg, Lina Hedlund och Sebastian Walldén för att snacka om allt mellan högt och lågt. Tänk er som Skavlan fast GAY och roligare? Kul!
Boka era biljetter genom att klicka HÄR om ni inte gjort det ännu.

Glöm heller inte att både Urban Deli Takpark och Mälarpaviljongen är två klockrena ställen att hänga på nu när vädret är så varmt!

FREDAG

Annars är helgen ganska homo-forward! Club Backdoor bjuder in till 200-tals disco med massa gamla härliga dängor. Claudia Cash, Neena Fatale och Chanelle Ferarri från gaygruppen Play TV kommer till Bakdörren för att sprida glitter och glamour. It is on!


Gretas i Göteborg kommer ha Summerfestival-special eftersom det är Summerburst på Ullevi den här helgen! Det innebär gratis inträde fram till kl 01 för alla som har festivalarmband! DJ:s är Ima och Jim Ess. Detta är både på fredagen och på lördagen. SCORE!


LÖRDAG

King Kong håller modet uppe efter att alla slitna själar kommit tillbaka från gaykryssningen och tar hand om de som vill dansa bort bakisångesten.
VARNING! Varma sommardagar blir grottan till ett svettmekka, så av med tröjan för sjutton! Låt era nakna överkroppar röra vid varandra.
Hälsar på nere i grottan gör Valencia, en australiensk pop-sångare och producent. Det blir garanterat bra drag så detta vill ni inte missa. Han producerar och mixar massa go musik och är en riktig mästare!


Stockholmsbaserade Flord King kommer till Club Backdoor tillsammans med Sono Unica. I The Hole kommer sedan Leo B stå och pumpa ut hitsen med sin mytomspunna blonda kalufs. Det bjuds som vanligt på allt från tunga härliga techno-grooves och schlager/eurovision melodier på Club Backdoor.
Den enda kombon du behöver!