Midsommarhelgen är här och för alla er som är trötta på traditionellt midsommarfirande med tråkig släkt kommer räddningen här! Lördagen är sedan gammalt midsommarhelgens ”gå ut”-dag, men några tappra själar tar hand om oss på fredagen också.

TORSDAG

Börja redan idag med lite midsommarförfest på Urban Deli Takpark med deras queeriga fest Jolene. Det nya klubbkonceptet arrangeras av Lena Berglund, Josefin Holmqvist och Fredrik Robertsson som alla utlovat glad och peppig stämning. Med tanke på vädret känns detta som ett klockrent alternativ!


FREDAG

På självaste midsommar har du möjlighet att fira på Hasselbacken med självaste Miss Inga, Martin Johansson, och Helga, Ingmari Pagenkemper. I deras regi brukar detta bli en succé med härligt, underbart och lagom traditionsenligt midsommarfirande. Klä och rensa midsommarstången, ringdans, allsång, lekar och fiskdamm står på schemat. Miss Inga och Helga utlovar också oväntade överraskningar och när de lovar saker så LOVAR de verkligen saker.

– Jag förstår inte varför jag utsätter mig för detta år efter år när jag alltid är det största offret för Miss Ingas okvädningsord. Måste vara en kombination av viljan att få vara med i ett av Stockholms roligaste och galnaste upptåg med ett oroväckande självskadebeteende, säger Ingmari Pagenkemper.


Secret Garden vår eviga vapendragare har självklart öppet på midsommarafton. Det har till och med öppet hela helgen som vanligt fram till kl 03. Blir det After eller Secret för din del? Oavsett bjuds det på dans och härlig stämning med fin utsikt i Gamla Stan.

För er som vill dra vidare från Hasselbacken, eller kanske inte har något planerat efter midsommarlunchen, har SLM härlig Club Night. Öppet 22-02 och en klubbkvällarna passar ju toppen för er som vill introduceras för SLM.


LÖRDAG

Nere i grottan på King Kong är det midsommardags-fest-special. Hostesses Brenda Mandlar, Chunki och Ceviche de Chocho bjuder in er till en svettig dansnatt fram till kl 03. DJ:s för kvällen är Inca, Pamela och Christer Boman. Förstnämnda rullar RnB/HipHop, andranämnda disco house och sistnämnda kör alla mello och eurovision hits! Glöm inte att det är gratis innan midnatt.


På Gretas är det också midsommardagsfest fram till kl 05, DJ:s på plats är DJ Mia och Cinthio. Liveuppträdande från Mangina Uniporn och jag gissar att Gretas är det perfekta stället att dansa bort bakisångesten från midsommaraftons bravader på.


En av årets höjdpunkter sker på lördagen under midsommarhelgen! SLM:s mixade Midsommarfest där det bjuds på midsommarbuffé kl 19 som brukar vara väldigt populär. För alla er som inte är sugna på buffén utan vill gå direkt på hårdvaran öppnar det som vanligt kl 22. Alla klädkoder är tillåtna!