Det är lite spridda skurar vad gäller klubbandet den här helgen och kanske blir du förvirrad över alla valmöjligheter du har att välja mellan. Vilken tur att vi finns då, som kan hjälpa dig. Det viktigaste är att du väljer något, gärna utav det vi tipsar om också… okej nu kör vi!

FREDAG

Först och främst. Från och med fredag intar den internationella festivalen Lollapalooza Gärdet i Stockholm. Artister som Lana Del Rey, Billie Eilish, Laleh, Tove Styrke, Rebecca & Fiona, Molly Sandén med flera, ska uppträda. QX kommer vara på plats träffa artister och festivalgäster! Än finns några biljetter kvar om du är sugen. Nu klubbguide!

Det tåls att nämnas att King Kong kör igång med sin första fredagsfest. För alla er (jag) som inte kan få nog av King Kongs murriga, varma och underbara håla så kommer det nu gå att besöka grottan även på fredagar. Än sålänge kommer det vara så fram till augusti, vilket kan anses vara den perfekta förfesten inför deras långkörarhelg under Stockholm Pride. Endast 80 kr inträde HELA kvällen!


Club Backdoor kör sin superpopulära Summer Hit Mania med massa gamla godingar från förr. Finns det något bättre alternativ än sommarhits under sommaren? Tror inte det! DJ:s under kvällen är Pretty Boy, Linus och William Osorio.
Backdoor har lovat fri entré fram till kl 01, vilken satans morot! Bara att rulla in perfekt lagom efter förfesten.


Hola Bandola! Sommartemat fortsätter på Gretas som har Hawaii Party. Packa upp den där gamla fransiga kjolen du köpte för längesen till någon utklädningsfest och plocka en krans blommor som du kan sätta på huvudet så är du klar.
Då kommer du passa klockrent in bland sommarhitsen, de tropiska drinkarna och sköna beatsen som Gretas utlovar. Ella Elektra gör dig sällskap och det är fri entré till kl 00. YAS!


LÖRDAG

Med några få modifieringar är det Club Backdoor, King Kong och Gretas som håller kvar ett stadigt grepp om lördagen. Vill man ta ut svängarna lite har SLM Stockholm ett härligt inspel med sin Sports Gear kväll.

Den populära Sports Gear kvällen är precis som det låter. Hämta inspo från dina favoriter inom sportvärlden, lägg på en snuskig touch och du är klar. De här kvällarna brukar vara populära så kom i tid!


Club Backdoor har Addictive Nights. Garanterat fokus på techno och deep tillsammans med inbjudna gäster, Zoo Brazil, Rut Meyersson och Linn Stern. Känns som om man kan trots bakisångesten och bege sig dit, inte sant?


King Kong kör vidare med sina klassiska lördagskvällar! Känner du att du inte fick nog på fredagen är detta ett ypperligt tillfälle att fylla på bägaren med lite King Kong. Fredagarna och lördagarna kommer dessutom skilja sig lite från varandra, så tro inte att du kommer undan bara för att du var där i fredags!


Gretas eviga trotjänare Diana Wolff och Tom Voz tar som vanligt hand om dig. På ovanvåningen står Phillip Oak och kör sitt. Klubben har numera öppet till 05, glöm inte det!