Snart rullar helgen in och då är det dags att vi är redo! Det har varit lite dåligt väder absolut, men det är väl ingen idé att hänga läpp för det? Eller om du ska hänga läpp, gör det på någon annan isåfall. Den där någon kan du hitta med hjälp av vår Klubbguide såklart. Välkommen!
PS. Glöm inte att King Kong har fredagsöppet numera!

FREDAG

Farlig, fierce, fin, fabulös. Fredagarna på Gretas skulle egentligen kunna gå under vilket namn som helst så länge det är storslaget. För det är vad fredagarna på Gretas är. Den här gånger är det FRITT inträde om du delar och klickar i att du kommer på deras evenemang på Facebook.


Den där läppen jag nämnde tidigare som jag tycker att du ska hänga på någon kan du ta med dig till Club Backdoors Klubb Hångel. Ni som har varit där fattar redan att detta är en succé. För er som inte besökt Klubb Hångel, dra dit! Det är grym guiltypleasure musik, glittrigt och hångelstämning. Fredagen är KLAR med andra ord! Var där mellan 23:00-23:30 så är det gratis inträde. Kvällens lineup: Nugget Queen & Albin, Amin Moussavi, Hannah och Hugo.


LÖRDAG

Grottan öppnar kl 23 för den som behöver vara lite djurisk av sig. Kvällens hostesses är Miss Tobi och Reine. Lyckas du ta dig dit innan midnatt är det gratis inträde och du får du mer av allt ju! Ikväll är DJ:s Inca, Bernhard och QX Ronny på plats och langar hitsen. Enjoy!


På Club Backdoor är det Addictive Nights med feta techno vibes. Det är summer edition där den svenska DJ-duon DHARC har blivit inbjudna som gäster. Duon består av Dhani Lennevald och Marc Pilotti. De började producera musik för bara ett år sedan men gjorde sig snabbt välkända genom spelningar på undergroundfester. Deras första EP väntas släppas i höst. Det här får ni inte missa!


I Malmö är det dags för efterlängtade Klubb Cabaret Moulin att göra månadens comeback! Det är verkligen en fullspckad kväll med allt bögigt, gayigt, hbtq-igt ni kan tänka er! De slår upp dörrarna kl 22 och därefter är raka vägen mot en lyckad kväll. Dragshow och bra fest fram till kl 03. Känner du dig att du vill unna dig något? Köp deras VIP-biljett och mingla runt med Club Moulin vet jag!


Hissnande nytt den här lördagen är att allas vårt Mälarpaviljongen kommer ha GAY JULY Sommarklubb. Det innebär galet underbara garden sessions med DJ Marcus Ullmarker som spelar de perfekta tonerna för att du ska komma in i stämning. Hostess hela kvällen och HELA juli är Imaa Queen! Yay!
Kalaset börjar 20 och håller på till sent!