Varför inte börja med en god drink på Secret Garden för att fira in helgen? De har oftast bra AW-priser i baren. Eller Sidetrack nere vid Mariatorget, om du uppskattar en härlig pubmiljö med god öl. I Göteborg ska vädret bli riktigt bra, så ett stopp på BeeBar efter jobbet på deras nya uteservering bör vara givet.

Först och främst ska vi välkomna en ny och frisk torsdagsklubb in i matchen! Det är allt-i-allo fixaren Tommie X, tillsammans med Jimmy-Ray och Lotus som intar Häktet på Södermalm med sin Sommarlovsklubb. De har det underliga, men väldigt härliga temat ”Rap vs. Rock” och jag tror att det innebär att vad som helst kan hända. Du och många andra är garanterat i behov av den här Sommarlovsklubben.
Proppfullt från 22-03, på Häktet alltså. Perfekt sätt att starta helgen på!


Fredagen kickas bäst igång med ett besök på Gretas som har Flower Power kväll för att fira det ljuva 70-talet. Jag har ingen aning om vad som kan hända, men jag antar att det blir massa fokus på kärlek i överflöd och galet bra musik! DJ Pete Love står på dansgolvet på nedre plan och Oscar D’vine hänger på ovanvåningen!


På lördagen har Club Backdoor, tillsammans med Navid Kabiri, sin fest Guldrummet. Gogo dansare och hela tjoderittan! Chans till romans, helt klart. Daniel Olsson kickar igång kvällen, DJ-båset tas sedan över av DJ Zak Ben och avslutningsvis äntrar Leo B för få dig att dansa ända in på småtimmarna!
Gratis fram till kl 00!


Är du sugen på något lite mer intimt, svettigt och oftast mer av det håriga slaget, tipsar jag om King Kongs klassiska lördagskvällar. King Kong har bjudit in Valence, en artist från Melbourne som producerar, sjunger och mixar massa härlig popmusik. Det kommer garanterat bli ett fett uppträdande!
Hostesses för kvällen är Chunki, Ceviche de Chocho och Brenda Mandlar.


Något vi inte skrivit om så mycket i klubbguiden är klubben BRONX, som håller till i Solna. Fråga mig inte varför, för klubben är så satans grym, men kanske är det för att den också är lite mystisk? En del av härligheten helt enkelt. Det är Techno Tourettes som jag inte har någon aning om vad det betyder, men jag gissar på att det är feta vibes, eftersom bland annat Ossian Reynolds och Andreas Barth är på plats och DJ:ar. Lördag är dagen och 23:30 är tiden!